top of page

 FIT@WORK 

Iedere ondernemer weet dat de belangrijkste asset van een onderneming de werknemers zijn. Burn-outs, depressies en chronische ziektes behoren tot de meest voorkomende problemen van bedrijven anno 2021. Ontdek hoe Hekla+ jouw team gezonder en energieker maakt en hun prestaties aanzienlijk te verbetert.  

Gezonde werknemers hebben een directe weerslag op de gezondheid van een organisatie. Zo zijn gezonde werknemers minder (langdurig) afwezig, leveren ze betere prestaties en zijn ze rendabeler. Diverse ongezonde gewoontes hebben een directe impact op chronische en niet-chronische ziektes, vaak met absenteïsme als uiteindelijke gevolg. De meest voorkomende problemen zijn:

FYSIEKE KLACHTEN

Werknemers zitten te lang of verkeerd neer, voeren taken ergonomisch incorrect uit en lijden aan fysieke klachten. 

OVER - GEWICHT

49,3% van de Belgen kampt met overgewicht. Werknemers met overgewicht hebben meer kans op chronische ziektes en zijn aanzienlijk vaker arbeidsongeschikt. 

ONGEZOND DIEET

Een ongezond dieet is een rechtstreekse oorzaak van diverse ziektes. Slechts 1 op 3 Belgen eet voldoende groenten en fruit.

Energieloos

Ongezonde werknemers voelen zich vaak energieloos en hebben ook sneller last van mentale problemen.

GEEN FOCUS

De prestaties van gezonde werknemers ligt aanzienlijk hoger dan die van ongezonde collega's. Ze kunnen zich beter en langer concentreren en voelen zich gelukkiger op hun werk.

Gezonde werknemers voelen zich beter en zijn gelukkiger op het werk. Hun prestaties zijn aanzienlijk beter dan die van ongezonde collega's en helpen jouw bedrijf vooruit. Zowel op korte als lange termijn loont het te investeren in het welzijn van het belangrijkste aspect van je bedrijf: de mensen die er werken.

FORMULES

Team fitness

We focussen op de fysieke gezondheid van jouw werknemers en optimaliseren hun conditie. Hiervoor bieden we een complete sportieve set-up aan jouw bedrijf.

We werken een op maat gemaakt programma uit voor jouw medewerkers waar we ze op creatieve en originele manieren aan het sporten krijgen.

TEAM HEALTH

We gaan dieper in op structurele aanpassingen binnen jouw bedrijf die de fysieke en mentale gezondheid van jouw medewerkers aanzienlijk verbeteren.

We analyseren de huidige bedrijfscultuur en inspanningen. Door enkele kleine aanpassingen kunnen werknemers zich al na 1 dag beter voelen.

HIGH PERFORMANCE

In dit programma wordt er zeer diep ingegaan op de gehele bedrijfscultuur en managementstijl. Ideaal programma voor wie zijn bedrijf grondig wil verbeteren.

Contacteer ons

Zin om jouw werknemers naar een volgend niveau te brengen? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Anker 1
bottom of page